Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
29 berichten.
Leo en stien uit Kollum heeft geschreven op 13/07/2020
Nadat we vanaf Pieterburen naar schoonloo waren gefietst zochten we een camping Wij werden welkom geheten door Marloes en gelukkig konden we een nachtje blijven slapen Mooi uitzicht over het land. Dit is een mooie plek voor mensen die het Pieterpad lopen of fietsen, vlakbij een bushalte.
Cees en Anita uit Hoorn heeft geschreven op 29/06/2020
Beste Marco en Marloes, Wij hebben ruim een week op jullie prachtige camping verbleven. De aankomst is al bijzonder, onze naam op een bord geschreven met Welkom fam enz, dat gaf ons het gevoel van echt welkom zijn, het enthousiasme wat jullie beiden uitstralen is erg fijn om te zien. Dan de plaatsen…ja welke is niet mooi eigenlijk alle, ik dacht 16, maar ons tweede plekje met uitzicht op het weiland en de paarden, ja dat was het toch wel. Veilig gevoel hadden wij hoe jullie op de camping omgaan het vervelende virus. We hebben ons door jullie maatregelen geen moment niet fijn gevoeld of onveilig. Compliment daarvoor. Goh ja ik kan nog wel even doorgaan..maar om een lang verhaal, kort te houden, jullie hebben het goed voor elkaar in deze mooie provincie waar we heerlijk gewandeld en gefietst hebben en we komen graag bij jullie nog eens terug. Dank jullie wel voor dit alles en succes met de B&B en de camping.
Sonja en Luc uit Nijmegen heeft geschreven op 28/06/2020
We hebben een paar heerlijke dagen gehad. Vriendelijke eigenaren. Mooie rustige camping. Schoon sanitair. Prima plek om te overnachten als je het Pieterpad loopt. Mooie omgeving om te fietsen en een heerlijk zwemmeertje vlakbij de camping.
Sluis uit Houten heeft geschreven op 27/06/2020
Fijne camping, hartelijk ontvangen, prima plek, sanitair in orde (ook in coronatijd), mooie omgeving. We raden hem aan! Marloes em Marco succes met jullie camping!
Victor & Hetty uit Apeldoorn heeft geschreven op 21/06/2020
Met Pinksteren op deze camping gestaan. Wat een geweldige camping. Super mooie en ruim opgezette plekken. Diepe stilte en heerlijke rust. Fijne camping eigenaar. Omgeving vonden wij prachtig en hebben heerlijk met de fiets de omgeving bekeken. Sanitair was dicht ivm corona en heb ik geen review over. Komen zeker nog x terug Echt een aanrader voor een heerlijk lang weekend.


Vraag vrijblijvend naar informatie