Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
37 berichten.
René & Sjoukje uit Waskemeer heeft geschreven op 29/04/2021
Mooi plekje op de camping. 13dagen in April. Heerlijk rustig. Genoten van de ochtendgloren, laaghangende mist, het wakker worden van de vogels, en de paardjes van de buurman. Met Marco gekeken in het struikgewas naar de dassenburcht. Marco en Marloes wat stralen jullie gastvrijheid uit. Wat hebben jullie een mooie camping met vooral zeer ruime plaatsen.!! Tot ooit.!!
Ton en Marianne uit Dorst heeft geschreven op 28/04/2021
Helaas maar vier nachten gestaan het hadden er meer mogen zijn. Fijne minicamping en vriendelijke en gastvrije eigenaren.
Johan & Joke de Haan uit Zwolle heeft geschreven op 27/09/2020
Wij hebben eind augustus 2,5 week genoten van deze camping. Mooie ruime plekken, waardoor veel privacy. Ruim sanitair dat zeer regelmatig schoon werd gemaakt. Mogelijkheid om voor je ontbijt alles te bestellen dat je anders bij de warme bakker ophaalt. En als een weldaad ervaren: oprechte belangstelling van de beide eigenaren Marco en Marloes voor de mens! De camping is een mooie uitvalsbasis voor veel fietstochten over prima fietspaden door de boswachterijen in de buurt.
Jan en Corry uit Oud-Beijerland heeft geschreven op 24/09/2020
Wat hebben we 10 dagen genoten van het verblijf op de Deelderij! Prachtige fietsomgeving, mooie ruime plaatsen, vriendelijke gastheer en gastvrouw. Marco en Marloes: bedankt en heel veel succes met jullie bedrijf!
Gerard en Nettie Krijgsman uit Noord Scharwoude heeft geschreven op 21/09/2020
Wij hebben een week op de camping gestaan. Wat een prachtige verrassing. Onze naam stond al op het welkomstbord. Leuk, en dan de plaatsen, wat een ruimte en uitzicht op plaats 15. Ook de camping zelf prima!! 100% voor herhaling vatbaar.


Vraag vrijblijvend naar informatie