Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
29 berichten.
Rob Speelman uit Nij Beets heeft geschreven op 09/06/2021
We hebben een weekend gestaan op de caming. Heerlijk ruime plaatsen, goed en schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. Mooie omgeving. Een aanrader.
Anna en Myriam uit Delfzijl heeft geschreven op 18/05/2021
Lekker een vriendinnenweekendje gehad met de camper op jullie camping. Je voelt je direct welkom. Wat een heerlijke plek! En zeker als je van wandelen houdt is het een aanrader! groetjes Anna en Myriam
René & Sjoukje uit Waskemeer heeft geschreven op 29/04/2021
Mooi plekje op de camping. 13dagen in April. Heerlijk rustig. Genoten van de ochtendgloren, laaghangende mist, het wakker worden van de vogels, en de paardjes van de buurman. Met Marco gekeken in het struikgewas naar de dassenburcht. Marco en Marloes wat stralen jullie gastvrijheid uit. Wat hebben jullie een mooie camping met vooral zeer ruime plaatsen.!! Tot ooit.!!
Ton en Marianne uit Dorst heeft geschreven op 28/04/2021
Helaas maar vier nachten gestaan het hadden er meer mogen zijn. Fijne minicamping en vriendelijke en gastvrije eigenaren.
Johan & Joke de Haan uit Zwolle heeft geschreven op 27/09/2020
Wij hebben eind augustus 2,5 week genoten van deze camping. Mooie ruime plekken, waardoor veel privacy. Ruim sanitair dat zeer regelmatig schoon werd gemaakt. Mogelijkheid om voor je ontbijt alles te bestellen dat je anders bij de warme bakker ophaalt. En als een weldaad ervaren: oprechte belangstelling van de beide eigenaren Marco en Marloes voor de mens! De camping is een mooie uitvalsbasis voor veel fietstochten over prima fietspaden door de boswachterijen in de buurt.


Vraag vrijblijvend naar informatie