Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Robert & Ada de Boer uit Gorredijk heeft geschreven op 25/09/2021
Mooie rustige camping, vriendelijke eigenaren Marco en Marloes. Prachtige ruime plek, perfect voor onze camper combinatie. We komen zeker terug.
Hiske en Els uit Stadskanaal heeft geschreven op 12/09/2021
We zijn weer thuis na een heerlijk verblijf op deze rustige mooie camping met vriendelijke beheerders Marco en Marloes. Zeker een aanrader..
Rolf en Fokjelien uit Apeldoorn heeft geschreven op 20/08/2021
deze week belanden wij op deze leuke camping, op zoek naar een plekje om te overnachten met ons bejaarde Hanomag busje. Wat een fijn plekje troffen we. Gelukkig konden we 2 nachten blijven staan om onze laatste etappes van het Pieterpad te lopen. Gezellige mensen die Marloes en Marco, en de camping prima, sanitair lekker gewoon, muziekje d'r bij, prima! Echt een aanrader. Groeten uit Apeldoorn
Jack Boenders uit Rijswijk heeft geschreven op 06/08/2021
Als twee Pieterpadfietsers hebben wij overnacht in de tipie-tent. Super goed!! De ruime tent was voorzien van luchtbedden, dekbedden, kussens, hoeslakens, handdoeken, borden, bestek èn een waterkoker! En er was zelfs een mogelijkheid voor het bestellen van een ontbijtje! Picknicktafel erbij maakte het compleet! Voor de Pieterpadlopers en – fietsers een aanrader! Verder een mooie rustige camping! Ontzettend bedankt Marloes en Marco voor jullie gastvrijheid!
Ivo en Ria G uit Middelburg heeft geschreven op 29/07/2021
Marco en Marloes bedankt voor het gastvrije verblijf op jullie mooie camping die wij hebben gehad. Wat een mooie plaatsen. Kleinschalig, gemoedelijk, toegangelijk, komt wel goed mentaliteit want je hebt vakantie en tijd voor een praatje. Zo moet het zijn. Met jullie visie en passie gaat dit een prachtig plekje worden waar wij zeker een keer terug willen komen.


Vraag vrijblijvend naar informatie