Sinds april 2023 is onze camping voorzien van een volledig verwarmd, duurzaam en energieneutraal sanitair gebouw. 

De vier zeer ruime douches zijn uitgerust met een eigen wastafel en douchegelegenheid. De temperatuur van de wastafels en douches zijn zelf in te stellen. De drie toiletten zijn zeer ruim van opzet. Daarnaast is er een urinoir aanwezig. Alle ruimtes zijn vanaf de buitenzijde van het gebouw te betreden.

Eén toilet en doucheruimte zijn geschikt gemaakt voor mindervaliden. Hier zijn beugels aan de muur bevestigd, de wastafel is verlaagd, er is een handdouche aanwezig en er kan gebruik gemaakt worden van een douchestoel.

Onder de overkapping van het gebouw is de afwasgelegenheid. Er is een wasmachine aanwezig en een spoelplek voor het chemisch toilet. 

De verlichting van het gebouw is volledig led en wordt gestuurd met bewegingssensoren.


Ons gebouw en het tapwater worden verwarmd door middel van een warmtepomp-intallatie. De elektrische energie voor deze installatie wordt opgewekt door onze zonnepanelen. Daarnaast leveren deze panelen voldoende kWh op om ook de gasten te voorzien stroom. Kort gezegd wekken we onze eigen energie op voor camping en zijn daarmee energie-neutraal.

 In juni 2023 hebben we van gedeputeerde Tjisse Stelpstra namens de provincie Drenthe de Groene Duim ontvangen. Deze erkenning is ons toegekend omdat de provincie Drenthe ons ziet als koploper duurzaamheid.


Vraag vrijblijvend naar informatie