Appartementen - B&B

Wij heten u van harte welkom op de Deelderij in Schoonloo. Het hart van het bosrijke Drenthe. Zoekt u een ontspannende vakantie, of juist een actieve vakantie dan is de Deelderij de plek bij uitstek. In de omgeving zijn kilometerslange fietspaden en ook mountainbikeroutes. Schoonloo is tevens start-en eindplaats van twee etappes van het Pieterpad. Een overnachting is bij ons dan een prima keuze.

 

In onze rietgedekte boerderij bevinden zich 3 vakantieappartementen. Elk appartement heeft een eigen hal, douche, toilet, zitkamer, een volledig ingerichte keuken en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Er is een uitstekend wifi-bereik in alle appartementen. Het gebruik van een ledikantje, kinderstoel e.d. behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Vraag hier gerust naar. 

 

Alle appartementen zijn voorzien van centrale verwarming, televisie, draadloos internet en een eigen gemeubileerd terras. De huurprijs is inclusief schoonmaak- en energiekosten èn bedlinnen. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Een handdoeken en/of keukenpakket is los bij te boeken.Tijdens het kampeerseizoen zijn er een aantal extra’s zoals een klein winkeltje met verse producten uit eigen moestuin, streekproducten, een pluktuin met verse kruiden, verse broodjes, een vergeten boodschap en de krant. 

 

Voor de tarieven klik HIER


Vraag vrijblijvend naar informatie