Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Marga en Clemens uit Enschede heeft geschreven op 28/05/2023
Wij hebben in de maand Mei 10 dagen op deze camping gestaan en genoten van de rust ruimte en het mooie schone toilet gebouw. In de omgeving hebben wij prachtige fietstochten gemaakt, echt een aanrader.
H de Graaff uit Beverwijk heeft geschreven op 25/05/2023
Wij hebben met Hemelvaart 3 nachten op de camping met een tent gestaan. Zeer nette camping met zeer ruime plaatsen waar je smorgens wordt gewekt door vogel concerten. Uitzicht op de paarden was ook heel mooi.
Marcel & Joan uit Enschede heeft geschreven op 24/05/2023
Wat een heerlijk rustige, mooie camping! Met onze VW-bus hebben we hier een weekje genoten op een zeer ruime plek, van het fantastische uitzicht, het nieuwe sanitairgebouw, de geweldige Drentse natuur en natuurlijk ook de vriendelijke beheerders. Beslist aan te bevelen voor rustzoekers,
Fred en Marleen uit STIENS heeft geschreven op 14/04/2023
We komen hier al enkele jaren met de caravan in het voorjaar, soms meerdere keren per jaar. Een mooie rustige ruime camping met zeer ruime plekken. Wat een mooi sanitair gebouw is daar de afgelopen winter neergezet. Eigenaren Marco en Marloes zijn een zeer gastvrij stel . Al met al een heel fijne camping!
Gorter heeft geschreven op 07/04/2023
We hebben het heel goed gehad tijdens ons verblijf in jullie B&B. Kamer zag er keurig uit, we hebben heerlijk geslapen en kunnen genieten van een goed ontbijt. Ook zijn we vriendelijk ontvangen door Marco, bedankt! Zo hebben we weer 2 mooie etappes kunnen wandelen langs het pieterpad… op richting Maastricht!


Vraag vrijblijvend naar informatie