Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Johan & Joke de Haan uit Zwolle heeft geschreven op 27/09/2020:
Wij hebben eind augustus 2,5 week genoten van deze camping. Mooie ruime plekken, waardoor veel privacy. Ruim sanitair dat zeer regelmatig schoon werd gemaakt. Mogelijkheid om voor je ontbijt alles te bestellen dat je anders bij de warme bakker ophaalt. En als een weldaad ervaren: oprechte belangstelling van de beide eigenaren Marco en Marloes voor de mens! De camping is een mooie uitvalsbasis voor veel fietstochten over prima fietspaden door de boswachterijen in de buurt.
Jan en Corry uit Oud-Beijerland heeft geschreven op 24/09/2020:
Wat hebben we 10 dagen genoten van het verblijf op de Deelderij! Prachtige fietsomgeving, mooie ruime plaatsen, vriendelijke gastheer en gastvrouw. Marco en Marloes: bedankt en heel veel succes met jullie bedrijf!
Gerard en Nettie Krijgsman uit Noord Scharwoude heeft geschreven op 21/09/2020:
Wij hebben een week op de camping gestaan. Wat een prachtige verrassing. Onze naam stond al op het welkomstbord. Leuk, en dan de plaatsen, wat een ruimte en uitzicht op plaats 15. Ook de camping zelf prima!! 100% voor herhaling vatbaar.
Afke van der Pal uit Apeldoorn heeft geschreven op 29/08/2020:
In augustus twee weken hier gekampeerd. Ontspannen sfeer, ruime kampeerplek en relaxte eigenaren die de camping goed beheren en je vriendelijk tegemoet treden. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Een aanrader deze camping!
jan uit den Haag heeft geschreven op 28/08/2020:
Een weekje gestaan op deze echt heel leuke minicamping. Werkelijk schitterende plekken en schoon sanitair in een vorm dat kamperen recht doet. Qua ligging om te fietsen en te wandelen perfect. Wat ons betreft een 10 voor deze charmante camping.


Vraag vrijblijvend naar informatie