Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
37 berichten.
Afke van der Pal uit Apeldoorn heeft geschreven op 29/08/2020
In augustus twee weken hier gekampeerd. Ontspannen sfeer, ruime kampeerplek en relaxte eigenaren die de camping goed beheren en je vriendelijk tegemoet treden. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Een aanrader deze camping!
jan uit den Haag heeft geschreven op 28/08/2020
Een weekje gestaan op deze echt heel leuke minicamping. Werkelijk schitterende plekken en schoon sanitair in een vorm dat kamperen recht doet. Qua ligging om te fietsen en te wandelen perfect. Wat ons betreft een 10 voor deze charmante camping.
Familie S uit Maarssen heeft geschreven op 19/07/2020
Fijne, rustige, relaxte camping met name voor de rustzoekers. Camping ziet er zeer verzorgd uit met super grote schaduwrijke en/of zonnige plaatsen. Sanitair wel verouderd maar netjes schoon. Elke dag verse broodjes van de bakker en een krant. Fantastische wandel en fietsomgeving in afwisselend landschap. Marco en Marloes; bedankt voor het fijne verblijf op jullie camping!
Leo en stien uit Kollum heeft geschreven op 13/07/2020
Nadat we vanaf Pieterburen naar schoonloo waren gefietst zochten we een camping Wij werden welkom geheten door Marloes en gelukkig konden we een nachtje blijven slapen Mooi uitzicht over het land. Dit is een mooie plek voor mensen die het Pieterpad lopen of fietsen, vlakbij een bushalte.
Cees en Anita uit Hoorn heeft geschreven op 29/06/2020
Beste Marco en Marloes, Wij hebben ruim een week op jullie prachtige camping verbleven. De aankomst is al bijzonder, onze naam op een bord geschreven met Welkom fam enz, dat gaf ons het gevoel van echt welkom zijn, het enthousiasme wat jullie beiden uitstralen is erg fijn om te zien. Dan de plaatsen…ja welke is niet mooi eigenlijk alle, ik dacht 16, maar ons tweede plekje met uitzicht op het weiland en de paarden, ja dat was het toch wel. Veilig gevoel hadden wij hoe jullie op de camping omgaan het vervelende virus. We hebben ons door jullie maatregelen geen moment niet fijn gevoeld of onveilig. Compliment daarvoor. Goh ja ik kan nog wel even doorgaan..maar om een lang verhaal, kort te houden, jullie hebben het goed voor elkaar in deze mooie provincie waar we heerlijk gewandeld en gefietst hebben en we komen graag bij jullie nog eens terug. Dank jullie wel voor dit alles en succes met de B&B en de camping.


Vraag vrijblijvend naar informatie