Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Wim en Wilma van Dijk uit Ruinerwold heeft geschreven op 08/09/2022
Gastvrij ontvangen door Marloes, ze had alle tijd voor uitleg en een persoonlijk gesprek. Mooie, schone en sfeervolle camping met een bosrijke omgeving op fietsafstand. En daarnaast dichtbij het eind- en startpunt van Pieterpad etappes. Het was oogsttijd in de pluktuin….. lekkere tomaatjes Marloes en Marco 😀
Rein en Geertje uit Goenga heeft geschreven op 21/08/2022
Wat een mooie camping, het voelt als thuis, gastvrij en lekker ruim. We hebben hier 3 nachten gestaan, tis om te onthouden en terug te komen, we zijn nog lang niet uitgekeken in deze omgeving. Bedankt voor de prachtige plek 👍
Henk en Annie Vermeer uit Asperen heeft geschreven op 15/08/2022
Hele fijne mini-camping met goede voorzieningen voor lopers van het Pieterpad. Marco en Marloes zijn erg gastvrij en hebben ons heel goed geholpen toen we 's avonds nog een huisartsenpost moesten bezoeken; konden we zo hun auto lenen.
Jurjen Woltjer uit Assen heeft geschreven op 09/08/2022
Perfecte overnachting. Gastvrij ontvangen door eigenaren en camping gasten. Ook ideaal als niet teveel kampeer spullen mee hebt. Hartelijk dank voor de overnachting en de gastvrijheid. Top!!
Hiske en Els Boels-Mulder uit Stadskanaal heeft geschreven op 08/08/2022
We zijn weer thuis na een heerlijk verblijf op camping de Deelderij. Wat een rust, vriendelijkheid, gastvrijheid door Marloes en Marco. We komen zeker terug. Een aanrader om er eens te gaan kamperen. Ook zijn er appartementen waar je terecht kunt.


Vraag vrijblijvend naar informatie