Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief  “de Deelderij”

maart 2020

 

Deze nieuwsbrief staat in het teken van maatregelen m.b.t. het coronavirus.

 

Tot 6 april moeten de toiletgebouwen op de campings dicht. Dit hebben de veiligheidsregio’s van de drie noordelijke provincies zojuist besloten. Dit wordt gedaan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het risico is te groot dat het niet lukt om bij de toiletgebouwen 1,5 meter afstand te houden.


Wij staan achter deze maatregel en hebben besloten de camping tot 6 april te sluiten. De gezondheid en veiligheid van ons allen staat voorop in deze onzekere tijd. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

De appartementen zijn wel geopend. Onze appartementen hebben allen een eigen opgang, woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. 

Ander nieuws:

De moestuin krijgt steeds meer vorm. Nieuwe bessenstruiken, frambozenstruiken, diverse groentesoorten zijn gepland en gezaaid.

 

Een viertal paarden komen ons gezelschap houden in de wei. Net als voorgaande jaren een fantastisch uitzicht!

De tuinen en het gazon van de appartementen zijn opnieuw aangelegd. Een nieuwe heg is geplaatst. We hopen meer vlinders en bijen te lokken en het ziet er ook nog eens erg mooi uit!

De vogels “zingen” het hoogste woord: mussen, koolmezen, pimpelmezen, staartmezen, boomklevers, diverse spechten, kwikstaarten, merels en ga zo maar door…..

 

 

Mocht u vragen hebben n.a.v. deze nieuwsbrief of maatregel dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Voor een ieder hopen wij u op een later tijdstip in het seizoen te mogen verwelkomen. U en onze gezondheid staat voorop: denk goed om elkaar en blijf zoveel mogelijk thuis!

 

Een hartelijke groet en graag tot ziens,

 

Marco, Marloes, Matthe en Dycke Bosma

Nieuwsbrief  “de Deelderij”

 

December 2019

 

 

Ons eerste seizoen op de Deelderij zit er op. We zijn een hele ervaring rijker en wat een positieve ervaring was het. We hebben zoveel ontzettend leuke gasten ontmoet, iedereen met hun eigen verhaal. Het was werkelijk een geweldig seizoen.

 

 

De rust is wat weder gekeerd, tijd voor ontspanning, maar ook voor onderhoud op de camping. De camping is inmiddels winterklaar gemaakt, al het groen is gesnoeid, en de vogelhuisjes voor onze kleinste gasten zijn opgehangen.

 

 

 

We starten met het uitwerken van enkele nieuwe ideeën zoals het aanleggen van een pluktuin op de camping, de moestuin wordt verder aangelegd en met het opknappen van de camperplaatsen is een start gemaakt. Daarnaast zijn we bezig met een duurzaamheidsplan om de Deelderij zoveel mogelijk zelfvoorzienend te maken.

 

Onze folder is klaar en ligt voor u klaar bij een volgend bezoek. 

Hiernaast ziet u alvast een voorproefje.

 

Voor nu wensen wij een ieder hele fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2020 toe.

 

We willen u heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons, dat u heeft gekozen voor een verblijf op de Deelderij.

 

 

Een hartelijke groet en graag tot ziens,

 

Marco, Marloes, Matthe en Dycke Bosma 

Nieuwsbrief  “de Deelderij”

Februari 2019


Afgelopen week ontvingen wij de sleutel van “de Deelderij’ uit handen van de familie Bardie. Wij hebben “de Deelderij” overgenomen en zijn vanaf 1 februari de nieuwe eigenaren.

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om ons voor te stellen:

Vanuit het Groningse Bedum zijn wij neergestreken in Schoonloo. Marco en Marloes Bosma, Marco is werkzaam in de jeugdzorg als casemanager jeugd, Marloes is wijkverpleeg-kundige. Onze kinderen zijn Matthe, bijna 4 jaar en Dycke, 17 maanden. Vanaf het eerste moment dat wij het terrein bezochten, om zelf hier te kamperen met onze tent, waren wij zeer enthousiast. Het heeft daarna nog 8 maanden mogen duren totdat wij de sleutel in ontvangst mochten nemen.

overname

Op dit moment zijn wij drukdoende met ons te settelen op “de Deelderij”. De camping en de appartementen zullen voortgezet worden, dit betekent dat u van harte welkom blijft bij ons. Tevens zijn wij voornemens om in de komende maanden logeerzorg en dagbesteding op te starten. Wij willen kinderen die wat rust en ruimte nodig hebben een veilige en ontspannende plek aanbieden. Het streven is om in de zomer-maanden de moestuin gereed te hebben zodat wij onze gasten verse groenten en fruit aan  te kunnen bieden.

De reserveringen die al geboekt waren nemen wij uiteraard over zoals u gewend was. De website hebben wij volledig nieuw opgezet, neemt u gerust een kijkje op: www.deelderij.nl

 

Tot slot bedanken wij Geesje en Loek Bardie voor het warme welkom en het wegwijs maken op deze prachtige plek.

 

Een hartelijke groet en graag tot ziens,

Marco, Marloes, Matthe en Dycke Bosma


Vraag vrijblijvend naar informatie