Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
29 berichten.
Rolf en Fokjelien uit Apeldoorn heeft geschreven op 20/08/2021
deze week belanden wij op deze leuke camping, op zoek naar een plekje om te overnachten met ons bejaarde Hanomag busje. Wat een fijn plekje troffen we. Gelukkig konden we 2 nachten blijven staan om onze laatste etappes van het Pieterpad te lopen. Gezellige mensen die Marloes en Marco, en de camping prima, sanitair lekker gewoon, muziekje d'r bij, prima! Echt een aanrader. Groeten uit Apeldoorn
Jack Boenders uit Rijswijk heeft geschreven op 06/08/2021
Als twee Pieterpadfietsers hebben wij overnacht in de tipie-tent. Super goed!! De ruime tent was voorzien van luchtbedden, dekbedden, kussens, hoeslakens, handdoeken, borden, bestek èn een waterkoker! En er was zelfs een mogelijkheid voor het bestellen van een ontbijtje! Picknicktafel erbij maakte het compleet! Voor de Pieterpadlopers en – fietsers een aanrader! Verder een mooie rustige camping! Ontzettend bedankt Marloes en Marco voor jullie gastvrijheid!
Ivo en Ria G uit Middelburg heeft geschreven op 29/07/2021
Marco en Marloes bedankt voor het gastvrije verblijf op jullie mooie camping die wij hebben gehad. Wat een mooie plaatsen. Kleinschalig, gemoedelijk, toegangelijk, komt wel goed mentaliteit want je hebt vakantie en tijd voor een praatje. Zo moet het zijn. Met jullie visie en passie gaat dit een prachtig plekje worden waar wij zeker een keer terug willen komen.
Fam. Akkerman uit Harkstede heeft geschreven op 25/07/2021
Wat een ontzetten gastvrij ontvangst kregen wij. Tot in de puntjes was alles geregeld mbt onze huur tent. Dankzij Marco en Marloes weer plezier in kamperen gekregen. Nette en schone sanitair voorzieningen. En wat een heerlijke rust. Onze kinderen genoten er zeer van en zwemmen deden ze graag in het nabij gelegen loomeer. Voor ons staat de deelderij gelijk aan vakantie zoals die hoort te zijn. Wij komen graag weer!
Lucas en Joke van Asperen uit Emmeloord heeft geschreven op 10/06/2021
Door de corona konden we niet naar het buitenland. Dan gaan we naar Drenthe. En wat hebben we het getroffen met de camping. Mooie grote plekken en leuk aangelegd. Gastvrije ontvangst.En daarbij de prachtige omgeving, waar je heel goed kan wandelen en fietsen. We zijn zeker van plan weer te komen.


Vraag vrijblijvend naar informatie