Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Fam S.A.Faber uit Hoogwoud 25-7-2022 uit Hoogwoud heeft geschreven op 25/07/2022
Wat heb het CORONA met alle mensen gedaan. Laten we er maar niet te lang bij stil staan !! LEVEN: Alles gaat over alles gaat voorbij dus leef je leven maar wees vooral blij treur niet wees niet kwaad dat is waar het leven om gaat !! Fam Bosma bedankt.
Fam. van Egmond uit Kockengen heeft geschreven op 06/06/2022
Marco en Marloes, wat een gastvrijheid ! Wij hebben heerlijke dagen bij jullie gehad. Ga zeker zo door !
Mike Vos heeft geschreven op 16/05/2022
Marco en Marloes zijn erg aardige mensen. ons ontvangst was heel hartelijk. De kamer zag er tip en top uit en voorzien van alle benodigdheden. wij hebben heerlijk geslapen en genoten van de rust. Ook hebben we een heerlijk ontbijt genuttigd, op ons verzoek door de host verzorgd. Al met al een echte aanrader.
Eric en Joke Barteling uit Gorssel heeft geschreven op 13/05/2022
Bij toeval kwamen we tijdens een fietstocht langs jullie camping en wilden graag even rondkijken. We werden hartelijk door Marco ontvangen en rondgeleid en waren zo gecharmeerd van de prachtige ligging, ruime plekken met veel privacy en de gehele entourage. Mooi was het om te merken, dat ook van Marloes èn de kinderen het enthousiasme afstraalden. We komen zeker terug, ook voor de prachtige omgeving.
Nel Jongste-Nugteren uit Assen heeft geschreven op 02/01/2022
over de camping kan ik niets zeggen; wél over de appartementen. Wil je er eens even tussenuit dan is 'De Deelderij' een pracht gelegenheid om weer tot jezelf of tot rust te komen. Ook al ben je nog geen 20 km van huis. Het zijn gezellige appartementen, met een prachtig en rustig uitzicht! Voor een B & B – of omdat je er eens even tussenuit "moet", en je besteld voor een Tientje een ontbijt…..in één woord : geweldig ❣ Gewoon eens doen; dan doe je het vast vaker.


Vraag vrijblijvend naar informatie