Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Fam. Akkerman uit Harkstede heeft geschreven op 25/07/2021
Wat een ontzetten gastvrij ontvangst kregen wij. Tot in de puntjes was alles geregeld mbt onze huur tent. Dankzij Marco en Marloes weer plezier in kamperen gekregen. Nette en schone sanitair voorzieningen. En wat een heerlijke rust. Onze kinderen genoten er zeer van en zwemmen deden ze graag in het nabij gelegen loomeer. Voor ons staat de deelderij gelijk aan vakantie zoals die hoort te zijn. Wij komen graag weer!
Lucas en Joke van Asperen uit Emmeloord heeft geschreven op 10/06/2021
Door de corona konden we niet naar het buitenland. Dan gaan we naar Drenthe. En wat hebben we het getroffen met de camping. Mooie grote plekken en leuk aangelegd. Gastvrije ontvangst.En daarbij de prachtige omgeving, waar je heel goed kan wandelen en fietsen. We zijn zeker van plan weer te komen.
Rob Speelman uit Nij Beets heeft geschreven op 09/06/2021
We hebben een weekend gestaan op de caming. Heerlijk ruime plaatsen, goed en schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. Mooie omgeving. Een aanrader.
Anna en Myriam uit Delfzijl heeft geschreven op 18/05/2021
Lekker een vriendinnenweekendje gehad met de camper op jullie camping. Je voelt je direct welkom. Wat een heerlijke plek! En zeker als je van wandelen houdt is het een aanrader! groetjes Anna en Myriam
René & Sjoukje uit Waskemeer heeft geschreven op 29/04/2021
Mooi plekje op de camping. 13dagen in April. Heerlijk rustig. Genoten van de ochtendgloren, laaghangende mist, het wakker worden van de vogels, en de paardjes van de buurman. Met Marco gekeken in het struikgewas naar de dassenburcht. Marco en Marloes wat stralen jullie gastvrijheid uit. Wat hebben jullie een mooie camping met vooral zeer ruime plaatsen.!! Tot ooit.!!


Vraag vrijblijvend naar informatie