Eetcafe Hegeman, Schoonloo

Gelegen in het hart van Drenthe met een bosrijke omgeving vindt u het dorp Schoonloo met in het centrum Eetcafé Hegeman. Een familie bedrijf waar u terecht kunt voor een kop koffie met heerlijke appeltaart, een verfrissend drankje, snelle lunch of heerlijk diner. Van (Pieterpad) wandelaar tot fietser, van dagjesmensen tot vakantiegangers, ze treffen elkaar bij Hegeman. 

Herberg de Loohoeve, Schoonloo

Welkom bij Herberg de Loohoeve! Bij ons geniet je van bourgondisch eten, drinken en slapen. Wees welkom in onze bistro, op ons terras, of in onze sfeervolle hotelkamers en laat je verrassen door al het moois dat Schoonloo en omgeving te bieden heeft. Ontdek onze arrangementen en de natuurrijke Drentse omgeving van Herberg de Loohoeve. 

Restaurant Gerrie, Grolloo

Graag sta ik voor u klaar met mijn medewerkers om te voldoen aan uw specifieke wensen! Met vriendelijke groet, Roelien Oostebring

Restaurant Hofsteenge, Grolloo

Tegenwoordig bestaat het bedrijf niet alleen uit een sfeervol café-restaurant, maar zijn er ook verschillende zalen. Welke uitstekend geschikt zijn voor bijvoorbeeld het vieren van bruiloften, recepties, personeelsfeesten, diners, lunches, themafeestjes, kinderfeestjes, familiereünies, enzovoort.

Pannenkoekrestaurant de Strohoed, Elp

Pannenkoekenrestaurant De Strohoed is een ouderwets gezellig familierestaurant. De heerlijke pannenkoeken worden traditioneel, volgens grootmoeders recept, hand gebakken. En dat vind je terug in de smaak!

 

 

Brasserie Smaok, Elp

Op zoek naar een sfeervol restaurant om lekker te eten in een ongedwongen sfeer? Zoek dan niet verder en wees welkom bij Brasserie Smaok!

Reserveren voor een tafel in de Brasserie is verplicht. Voor het terras kan niet gereserveerd worden.

Buffetrestaurant De Gulle Bourgundïer, Drouwenermond

De Gulle Boergondiër is een uniek buffetrestaurant in Drenthe, Drouwenermond. U kunt bij ons genieten van authentieke boerengerechten afgewisseld met populaire en klassieke gerechten. Alles op traditionele en kundige wijze voor u klaargemaakt, zonder haast en dat proeft u.  

De Deugniet, Borger

Welkom in de Piratenherberg van Kapitein Deugniet. In deze ruimte eten we alleen de heerlijkste Pannenkoeken en als er nog ruimte is een heerlijk toetje. Deze Pannenkoeken worden gebakken door de scheepskok in het Kombuis. Verderop in de Haven ligt Kapitein Deugniet’s piratenschip voor anker. Voor en na de maaltijd kunnen jullie spelen op zijn schip, maar pas op voor de bemanning.

 

 

 


Bedankt voor uw verblijf op de Deelderij