Gastenboek

Online sinds 25-5-2020


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Fam.Blom uit Zoetermeer heeft geschreven op 12/06/2020
Wat hebben we genoten van de prachtige zeer ruime plek op jullie camping. Heerlijk rustig, genieten van de vogels en natuur. Wandelen en fietsen vanaf de camping. Een super restaurant vlakbij en een hartelijk welkom. En als topper van de vakantie een das vlakbij gezien. Wat wil een mens nog meer.
Ale en Minke uit Zwolle heeft geschreven op 11/06/2020
Beste Marloes en Marco, Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en de goede zorgen. Jullie hebben een prachtige plek in Schoonloo en samen met jullie enthousiasme en positieve uitstraling maakt dat tot een fijne locatie om te verblijven. Fijn dat het ook zo dicht bij het Pieterpad is. Zo kun je uitgerust en met nieuwe energie de volgende etappe in. Veel succes en graag tot ziens.
Richard en Wendy uit Assen heeft geschreven op 01/06/2020
Beste Marco en Marloes, wat een fantastische plek hebben jullie aan de rand van Schoonloo. We hebben een paar heerlijke dagen gehad op jullie camping en hebben genoten van het uitzicht achter op de camping. Lekker veel kunnen fietsen door de bossen en landerijen. Keuze genoeg, richting iedere windstreek is een mooie route uit te stippelen. We komen graag nog een keer terug, hopelijk dan weer zonder de Corona beperkingen.


Vraag vrijblijvend naar informatie